HOME SERVICII PORTOFOLIU BUGET COLABORATORI CONTACT GALA10
OLD WEBSITE
Flower Box
BOUTIQUE
Fashion
BOUTIQUE

Gala 10, agentia de organizari evenimente, cu o experienta de 7 ani pe piata, aduce ceva nou, in peisajul clujean. O  idée aparte, aranjamente florale intr-o mare varietate realizate in  cutii cu texturi si culori variate.

Descoperiti o alta perspectiva a buchetelor florale care prin idée, design si rafinament  va surprind in mod placut. Va  asteptam la noul nostru boutik  floral sa va facem cunoscut conceptul nostru Flower Box, un mélanj de culori si texturi, tesaturi florale, care compun viitoarea voastra cutie florala. 

Flower box va permite sa personalizati persoanelor  dragi, cadoul perfect  in functie de eveniment, sezonalitatea sarbatorilor.
Pentru voi am creat  Flowerbox, un produs design,  practic, ecologic, ergonomic si estetic, un produs simplu, accesibil atat prin concept, cat si prin prêt!
           
Flower box Hotels

47392_1178257714065_1756826661_321732_4260350_n Cu un design rafinat, Flower box, livreaza aranjamente din flori proaspete sau uscate  , destinate decorarii interioarelor, receptiilor,  apartamentelor   hotelurilor.  Florile vor aduce un zambet pe fata fiecarui client, vor destinde atmosfera si vor conferi stil spatiului dumneavoastra ! Decoratiunile pot pastra  chiar o linie in functie de sezonalitatea sarbatorilor. Comandati chiar acum prin telefon, email sau direct la magazinul nostru de pe Str.Eremia Grigorescu, nr 78A-76B , Cluj –Napoca ! Livrare gratuita! Florile sunt hrana sufletului!


Flower box Buchete
Spune "Te iubesc!", spune "Imi lipsesti!", spune "Imi pare rau!", spune "Felicitari!", spune "La Multi Ani!" prin buchetele de flori de la Flower Box Boutique! Cu un design mereu surprinzator, buchetele Flower box  sunt potrivite pentru orice ocazie si buget. Comanda chiar acum prin telefon, email sau direct la magazinul nostru de pe  Str.Eremia Grigorescu, nr 78A-76B, Cluj –Napoca ! Livrare gratuita pentru comenzi mai mari de 100 lei! Florile sunt hrana sufletului! Poti face pe cineva fericit prin Flower box  Boutique- floraria ta preferata!

 cubic boxes                       cid:image007.jpg@01CBC38A.7847DDB0

Flower Box  pentru Evenimente corporate

valentine_roses-12149 Flower Box  va aduce fericire si bunastare, creand astfel o ambianta placuta la locul de munca! Un nou serviciu, un nou concept! Umple saptamanal biroul tau cu o cutie florala  si iti vei vedea afacerea inflorind! Florile vor aduce un zambet pe fata fiecaruia, vor destinde atmosfera si conferi stil spatiului de lucru!
La Flower Box  Boutique vei gasi cele mai stilate si mai accesibile buchete si aranjamente florale pentru evenimente: lansari produse, petreceri de firma, prezentari!

Florarie

box_of_roses-12154 Vrei sa faci o surpriza unei persoane speciale?? Viziteaza pe Str.Eremia Grigorescu, nr 78A-76B, si vei gasi sugestiile noastre in materie de buchete de flori, aranjamente, cadouri, insotite de preturi irezistibile. In cadrul florariei, comenzile pot fi preluate de luni pana vineri, intre 9- 19
Livrarea florilor catre orice destinatie de pe raza orasului Cluj este GRATUITA pentru comenzi ce depasesc 100 lei. Pentru valori mai mici, taxa de livrare flori este de 20 lei. Numai prin floraria Flower box poti beneficia de preturi promotionale!
 

Aranjamente florale , buchete : de la 38 lei!
Aranjamente florale pentru birouri/receptii: de la 56 lei!

Prezentarea  este una generala . In cazul in care va opriti asupra ei,  o sa  va rog sa ne contactati telefonic   sau  va asteptam la sediul nostru pentru mai multe detalii.